Reference | Speak Up

Reference

Poučevanje angleščine

S poučevanjem angleškega jezika Vanje Vojvodić sem zelo zadovoljen, saj zna na zanimiv način prilagoditi učni program tako da sem v kratkem času zelo izboljšal svoje znanje prav na področjih, ki jih pri svojem delu največ uporabljam.
Priporočam.

Uroš Mravinec
Vodja prodaje / Sales Manager

Soočanje z dejstvom, da se morate česa novega naučiti, vas po vrsti poskusov frustrira in potre ter najpogosteje pripelje do odnehanja.  Tudi v mojem primeru je bilo tako, vse dokler nisem spoznal Vanjo Vojvodić iz šole Speak Up, ki me je s svojo neposrednostjo in pravim pristopom prepričala, da mi bo uspelo. In kot pravi samo ime šole – spregovoril sem…. Zopet se usesti v šolske klopi predstavlja velik izziv, še posebej če ste oseba v zrelih letih. V šoli Speak Up je popolnoma drugače – dokler rešujete kvize, poslušate dobre oddaje, se pogovarjate o temah, ki vas zanimajo, pozabljate kje se nahajate in ne čutite napora ob učenju. Nenadoma ugotovite, da se je čas iztekel, vi pa ste odnesli veliko in postali boljši kot prej. Vse pohvale šoli Speak Up in Vanji, ki ji je uspelo narediti tako ustvarjalno in spontano vzdušje. Priporočam vsem!

Dragan Stajić
podpredsednik uprave

mol-logo

Z Vanjinim načinom dela sem bila zelo zadovoljna (ne samo jaz, tudi drugi tečajniki), saj sem obnovila ter izboljšala svoje svoje znanje. Njen način dela je strokoven, zanimiv, sproščen, zna se prilagoditi skupini. Priporočam.

Jasna Gradišnik
MOL, Oddelek za finance

Poučevanje hrvaščine

Na tečaju hrvaščine pri Vanji sploh nisem imela občutka, da sem na tečaju. Ure so bile zanimive, zabavne, polne smeha, glasbe in seveda poučne. Zdaj na vprašanje o počutju nikoli več ne bom odgovorila, da sem trudna.

Nika Čermak
strokovna sodelavka za kadre – psihologinja

Vanja Vojvodic je odlična predavateljica, ki resnično upošteva želje strank in prilagaja vsebine tečaja potrebam tečajnikov. V Zavodu Iskriva smo zaposleni obiskovali tečaj hrvaščine, ki je bil zasnovan zelo praktično in prilagojen našim potrebam dela z evropskimi projekti. Vključeval je veliko aktivnega sodelovanja in konverzacije, in pridobljeno znanje redno uporabljamo pri našem delu s hrvaškimi partnerji. Vsem, ki načrtujete učenje hrvaščine, bi Vanjo toplo priporočila!

Urška Dolinar, MBA
Founder and Director

Prevajanje

Speak Up – premišljeni prevodi, orientirani na ciljno publiko, ki prispejo pravočasno in v dogovorjeni obliki. Mi smo jih prepoznali kot zanesljiv in zaupanja vreden partner.

Mojca Fir
direktorica

Individualen pristop, konkurenčna cena in visoka kvaliteta storitev so razlogi, da vedno znova zaupamo podjetju Speak Up. Prevodi so kakovostni in vedno ohranijo prvotni pomen, prijetno so nas presenetili tudi z odzivnostjo in hitrostjo, saj se vedno držijo roka oddaje. Toplo priporočam vsem.

Uroš Raspet
direktor