Poslovna angleščina - Speak Up

POSLOVNA ANGLEŠČINA

Novo! Tečaji angleščine z rojeno govorko.

Rojena govorka angleščine iz Združenega kraljestva, z opravljenim CELTA certifikatom –(Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) univerze v Cambridgeu.
Že od leta 2007 poučuje tujce in kar 30 let je delala v poslovnem okolju v Londonu. Je kvalificirana svetovalka vodstvenemu kadru podjetij, na finančnem področju in področju medijev, hkrati je vešča karierna svetovalka – ogromno izkušenj s tega področja je pridobila v the City of London, ki je, kot vemo, najpomembnejša finančna sila na svetu, kot izvršna direktorica podjetja za kadrovanje. Sodelovala je z London Business School pri ustanovitvi podjetja za trening in razvoj mehkih veščin, ki so nujno potrebne za uspešne menedžerje. Pri poučevanju se rada poslužuje študije primerov (Case Study), da se udeleženci učijo na konkretnih okoliščinah.

Poleg tečajev vam lahko ponudimo delavnice in debatne skupine.

 

Danes si ne moremo predstavljati uspešnega poslovanja brez osnovnega znanja tujih jezikov. Ponujamo vam učenje poslovne angleščine, ki jo popolnoma prilagodimo vašim potrebam. Med poukom, poleg učbenikov najbolj prepoznavnih svetovnih založnikov, uporabljamo tudi dodatne pripomočke, ki vam bodo učenje zelo olajšali. Poznati poslovno angleščino pomeni osvojiti specifično besedišče , poznati slovnična pravila in razviti jezikovne veščine, ki so nujno potrebne za poslovno komunikacijo.Naši tečaji poslovnega jezika so intenzivni, dinamični, praktični ter zasnovani na konverzaciji. Hitro in učinkovito vas pripeljejo do stopnje znanja, ko lahko tuj jezik uporabljate v poslovnem okolju.

Tečaji poslovne angleščine so namenjeni tistim, ki že obvladajo osnove tujega jezika, vendar potrebujejo usvajanje ali bogatenje besedišča stroke ter razvijanje veščin pisne in ustne komunikacije v poslovnem okolju.

Udeleženci tečajev poslovne angleščine se naučijo:

 • pogajanj pri sklepanju poslov,
 • vodenja sestankov,
 • prezentacij projektov,
 • uspešnih telefonskih pogovorov,
 • poslovne korespondence
 • ter aktivne komunikacije o različnih strokovnih temah.

Speak up tečaji poslovne angleščine so sodobni ter usmerjeni v tekoča dogajanja v poslovnem svetu. Pred začetkom tečaja opravimo analizo potreb ter ugotovimo katere teme in veščine udeleženci potrebujejo v vsakdanjem poslovanju.

Tečaj poslovne komunikacije se lahko izvede tudi kot pospešeni tečaj v obsegu 30 ur.

Spodnji cenik naj vam bo le orientacija, za natančne informacije pa nas pokličite na +386 41 986 501 ali nam pošljite povpraševanje na naslov info@speakup.si.
Ker se zavedamo pomembnosti prihranka vašega časa, denarja in energije, se vedno potrudimo, da vam pripravimo ponudbo, ki je za vas najbolj optimalna in ugodna.

Ure

Cena

30 ur - skupina

350€/osebo

60 ur - skupina

450€/osebo

Reference

S poučevanjem angleškega jezika Vanje Vojvodić sem zelo zadovoljen, saj zna na zanimiv način prilagoditi učni program tako da sem v kratkem času zelo izboljšal svoje znanje prav na področjih, ki jih pri svojem delu največ uporabljam.
Priporočam.

Uroš Mravinec
Vodja prodaje / Sales Manager

Soočanje z dejstvom, da se morate česa novega naučiti, vas po vrsti poskusov frustrira in potre ter najpogosteje pripelje do odnehanja.  Tudi v mojem primeru je bilo tako, vse dokler nisem spoznal Vanjo Vojvodić iz šole Speak Up, ki me je s svojo neposrednostjo in pravim pristopom prepričala, da mi bo uspelo. In kot pravi samo ime šole – spregovoril sem…. Zopet se usesti v šolske klopi predstavlja velik izziv, še posebej če ste oseba v zrelih letih. V šoli Speak Up je popolnoma drugače – dokler rešujete kvize, poslušate dobre oddaje, se pogovarjate o temah, ki vas zanimajo, pozabljate kje se nahajate in ne čutite napora ob učenju. Nenadoma ugotovite, da se je čas iztekel, vi pa ste odnesli veliko in postali boljši kot prej. Vse pohvale šoli Speak Up in Vanji, ki ji je uspelo narediti tako ustvarjalno in spontano vzdušje. Priporočam vsem!

Dragan Stajić
podpredsednik uprave

mol-logo

Z Vanjinim načinom dela sem bila zelo zadovoljna (ne samo jaz, tudi drugi tečajniki), saj sem obnovila ter izboljšala svoje svoje znanje. Njen način dela je strokoven, zanimiv, sproščen, zna se prilagoditi skupini. Priporočam.

Jasna Gradišnik
MOL, Oddelek za finance

Kontaktirajte nas

Speak Up s.p.
Trdinov trg 14
1234 Mengeš

Telefon: +386 41 986 501
E-pošta: info@speakup.si

  Ime in priimek:*

  Email:*

  Telefonska številka:*

  Zanimam se za:

  Sporočilo:

  Prepišite besedilo s slike:
  captcha